Jag lärde mig en gång i tiden att om man vill ha ett mentalt övertag gentemot en kombattant så ska man se till att han inte sover om nätterna. Det är det äldsta tricket i boken. När det är ordnat så går man vidare till att så frön av misstänksamhet i motståndarens egna led.

När fröna slagit rot har motståndaren fullt upp med att försöka sova och att leta efter femtekolonnare och det som faktiskt behöver göras förblir ogjort.
Men har plötsligt skaffat sig ett lika stort som smutsigt övertag.
Enjoy!

Ämnet kommer upp med anledning av nattens störda sömn.
Om jag hade legat i förhandling med någon i nuläget så hade jag utgått ifrån att nattens påringningar var ett beställningsjobb. Nu lutar det mer åt en full idiot.
Inte mindre irriterande för det. Men min förlorade sömn genererar iallafall inget övertag för någon den här gången.

Bobo