Trenden startade för några år sedan när någon jävla sopa till chipsmakare fick för sig att börja tillverka stenhårda chips. Det tog inte lång tid innan även dom etablerade tillverkarna började erbjuda “ännu krispigare” chipssorter. Gott så. Dom som gillar tunna skärvor av glas kunde ju köpa dom. Lantchips, Västkustchips och andra varianter som inte går att tugga till en homogen massa utan som går sönder i små vassa skärvor av stenhårt friterad potatis som om man får en på högkant på fel plats i munnen leder till blodvite.

Som ni förstår var jag ingen storkonsument av dessa chips.
Jag har alltid hållit mig till klassikerna som jag vet går att äta. Och då menar jag alltså inte smakmässigt utan rent fysiskt.

Jag blev därför inte överlycklig när jag såg ett nytt tillägg på Estrellas Grillchipspåse. Det var några år sedan jag köpte chips senast…
“Nu ännu krispigare”. Jag chansade och besvikelsen lät inte vänta på sig. Ännu krispigare hade blivit för krispigt.

Vem fan klagade på att grillchipsen inte var tillräckligt krispiga. Ta hit den jävel så ska jag såga huvudet av honom med ett stenhårt grillchips. Nu har dom gått för långt. Fucka inte med mina chips. Tack.

Det var alles.

Bobo

Ps. Höll på att göra ett myteri igår och skulle precis köpa en påse OLW Grillchips. Men dom jävla idioterna har också “nytt krispigare innehåll”. Fuck you och alla som ser ut som er.