Jag har nu publicerat ett 20-tal artiklar på sportcombi.se.
Stolt som en påfågel.
Har lyckats nå ut utanför den egna bekantskapskretsen och har dagligen läsare inne från olika delar av Sverige. Svinkul! Det kanske kan bli något av det här någon gång…

Googleannonserna har inte genererat så många miljoner ännu. Inga alls, för att vara exakt. Reklamen kom dock inte igång förrän dagen efter det senaste släppet, så besöksantalet har varit ganska så lågt under den tiden som reklamen har varit igång. Återstår att se vad som händer när det kommer ett nytt nummer inatt.
Det förra numret lästes av ett hundratal samma dag som det släpptes, vilket var en ökning med över 100% mot veckan innan. Det går framåt!

Sitter just nu och lägger den sista handen på det nummer som släpps om några timmar. SC#6. I en av artiklarna hade jag gjort en lite färgstarkare liknelse än man kanske är van vid att se i en bilartikel. En typ av liknelse som inte på något sätt skulle vara opassande här på Hiatus.se, men som i Sportcombi kanske inte riktigt passade.

Jag var tvungen att ringa min korrekturläsare och vapendragare (alltså han som drar mina vapen efter sig när vi är ute och strövar? Då är han inte det. Min korrekturläsare och vän) Nicke och fråga om jag kunde skriva det jag hade skrivit i min egen tidning.
Han var tveksam. Så även jag. När jag skrev det tyckte jag att det var tillräckligt roligt för att motivera plumpheten. Även när jag korrekturläste.

Men när det nu börjar dra ihop sig till publicering så kändes det inte lika roligt längre och därmed försvann alibit. Om det inte skulle publiceras så skulle det antagligen fortfarande vara kul. Men nu ska det ju det, så meningen ändrades.

För Hiatus läsare kommer jag nu parafrasera det jag skrev men nu alltså har suddat.
Det hela handlade om Audi RS4, som jag tycker ser ut som en Stormtrooper från Stjärnornas krig. En RS-bil från Audi har alltid ovala ändrör till avgassystemet. Ett på varje sida i aktern. RS4:an är dessutom utrustad med ordentligt breddade skärmar och min spaning var därför att den påminde om en Sormtropper, föga förvånande. Men med tillägget -En röd Stormtrooper med ganska så breda axelvaddar och två ovala rövhål.

Kul, tyckte jag (och tycker fortfarande). Men jag ville inte ha det i min tidning som jag förhoppningsvis inom kort ska börja sälja annonsplats i. Helvete så vuxen jag blev nu då helt plötsligt. vet inte vilket av dom tre som äcklar mig mest. Att jag på allvar försöker skapa en reklamfinansierad produkt, att jag censurerar mitt arbete eller ett faktiskt rövhål. Gränsen är hårfin.

Men om det ena krävs för att det andra ska funka (röven är ute ur ekvationen här), så är det väl bara att bita i det sura äpplet och acceptera att var sak på sin plats kanske är en god princip att leva efter i det här fallet. Jag har ju faktiskt Hiatus för att sprida min dynga. På så vis kanske Sportcombiprojektet kan förbli fritt från just den kategorin dumheter…

Bobo