Shit vad jag inte har lust att skriva idag. Även fast jag slipper ha någon fantasi och bara ska skriva om och piffa till några wikipediatexter så kommer jag inte igång.
Kan väl inte påstå att jag har suttit här särskilt länge, högst ett par minuter, men jag börjar känna mig som en av dom där amatörerna som Jan Guillou snackat om som måste ha inspiration för att kunna skriva…

Har nu skrivit hälften av dom presentationstexter som ska finnas för respektive biltillverkare på sportcombi.se när den lanseras. Lanseringen är fortfarande planerad till början av november, som alltså sträcker sig från idag och någon vecka framåt. Sen börjar vi komma farligt nära mitten av november och sidan återgår då till att vara en pumpa… Det är väl så det fungerar när något blir försenat?

I övrigt har min gode vän Samuel, som är den andra delen av sportcombiredaktionen, tvingats åka till Saudiarabien för att installera något åt några araber på några arabiska båtar. Araber araber araber…

Sådär. Nu är jag ju igång. Alt-tab två gånger och sen är det bara att fortsätta att skriva om Mercedes-Benz.
Svårare än så är det ju inte. Tack för det Janne!

Bobo