http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23731386.ab

William, 19, var på semester i bulgariska Sunny Beach. Innan han åkte hem bestämde han sig för att göra en hennatatuering.


Nu kommer han få leva med ärren.

Efter det inträffade hoppas
William att andra turister, i Sunny Beach eller på andra semesterorter,
ska förstå faran med hennatatueringarna.


– Jag vill varna andra för det här.
Det är ganska vanligt förekommande när saker som uteslutande drabbar idioter lyfts fram som något allmänmänskligt.
Oavsett om det rör sig om designdroger som beställts på internet eller framställda i det egna badkaret eller om idiotiska aktiviteter som folk (läs: idioter) gör på semestern, så ska alltid puckot som utsatt sig för någon skit varna andra för att göra samma sak.

Gott så, tänker kanske ni. Men precis som att det var bortkastat att skriva på kartongen innehållande stålmannendräkt att dräkten inte gjorde att man kunde flyga, så är det bortkastat att varna idioter för att göra idiotiska saker. Idioter läser nämligen varken aftonbladet eller något annat som inte är en procentsats.

Grabben skulle alltså stå där uppe på husnocken, dum nog att vara
fullt övertygad om att kunna flyga, men smart nog att dubbelkolla på
lådan innan han hoppar…

Det hela bevisas av att det varit allmänt känt bland folk som inte är idioter att det inte är en bra idé att tatuera sig i en gränd i Sunny Beach. Det har nämligen stått i tidningen förut. Och även om det inte hade stått i tidningen så är det en viss typ av människor som är målgruppen för den typen av etablissemang.
Folk med trekvartsbyxor, Sverigetröja, foppatofflor och ett par lustiga solglasögon…

Bobo