Förr fanns en hel del motorcykelgäng i Linköping. Dom flesta relativt fredliga, men vissa ville man inte varken stöta eller beblanda sig med. Jag kände en tjomme som var bekant med några medlemmar ur en klubb tillhörande den första skaran. Svarta Bågarna. Dom hette inte så egentligen. Men dom trodde att det var så dom hette.

Dom hade nämligen bestämt sig för namnet på svenska och sen missat lite i översättningen till engelska. Baserat på information som dom tillskansat sig via en snackspåse döpte dom sitt stenhårda MC-gäng till Black Doodles. Dom svarta krumelurerna… Fucked by OLW. Vem kunde ana att det kunde bli så fel om man inte lyssnar på TV:n utan bara läser undertexterna.

Det är lurigt det där med översättningar.

Bobo

Ps. Efter att ha skrattats ut några gånger bytte dom namn. Mins inte till vad, så det var antagligen ett helt ok namn. Annars hade det antagligen fastnat lika bra som Black Doodles.
Undrar om dom skrek Black Doodles när dom attackerade sina rivaler förresten… Hoppas kan man ju alltid.
Ringarna in i mitten! Black Doodles Power – Activate! Shape of an asshole!